Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Fudbaleri Mladosti iz Gacka počeli sa radom

Gatački fudbalski drugoligaš je nakon dvomjesečne zimske pauze krenuo sa radom. U odnosu na jesenji dio sezone, tim nije pretrpio promjene kada je u pitanju igrački kadar. Cilj stručnog štaba, igrača i Uprave je jasan, pripremiti se u teškim uslovima za nastavak prvenstva i zauzeti mjesto u gornjem dijelu tabele a ako se ukaže prilika i povratak u Prvu ligu RS.

Uprava vjeruje u kvalitet igrača koji je na raspolaganju. Ekipa je nakon obavljene prozivke krenula sa radom. Pripreme će se obaviti na terenima u Gacku a treniraće se i u sportskoj dvorani. Stadion je dijelom prekriven snijegom što otežava rad. Što se tiče kontrolnih utakmica, one će kao što je i ranije bio slučaj, u zimskom periodu biti odigrane sa klubovima iz okruženja. To su ekipe iz Zapadnog dijela Hercegovine, Mostar, Čapljina,Čitluk.

Na prozivku su se odazvali: golmani Guzina S., Šuković i Tepavčević, kao i Mrković, Goranović, Ćeranić, Drakul, Salatić, Komnenić, Sušić N., Sušić D., Bjelogrlić, Nikolić, Mastilović, Dubljević, Šiljegović, Petković, Samardžić, Topalović, Avdalović, Lozo i Guzina J.

Proljećni dio drugoligaške sezone počinje 05.marta, gostovanjem u Rogatici gdje je domaćin ekipa Mladosti iz Rogatice.

Podijelite vijest