Fudbal: Sloboda – Mladost 0:2

Fudbaleri Mladosti su u okviru 7. kola gostovali u Novom Gradu, gdje su se sastali sa domaćom Slobodom, i pobijedili je po treći put ove sezone na domaćem terenu.

Rezultat utakmice je 2:0 za Mladost, čime je prekinuta tradicija “nepobjedivosti” Slobode, koja traje još od 25. septembra 2010. godine, kada su doživjeli posljednji poraz od 0:3 u Gacku.

Prvo poluvrijeme proteklo je u incijativi domaćih, ali bez rezultata. Šanse za postizanje golova imao je Rajko Ćeranić ali je rezultat ostao neriješen.

Prvi pogodak je postigao Dragan Goranović  u 53. minutu šutem sa oko 20 metara. U 88. minutu ponovo je strijelac bio Goranović. Golman domaćih Drljača, je pogriješio, a njegov ’’poklon’’ iskoristio je Goranović i svojim drugim golom ovjerio zaslužen trijumf Mladosti.

Strijelac: 0:1 D. Goranović (53), 0:2 D. Goranović (88).
Mladost je igrala u sastavu: Guzina, Lozo, Sušić G, Mrković, Vico, Komnenić, Sušić N.(od 77. min. Vasiljević), D. Goranović, Ćeranić, Andrić, Todorović (od 90. min.Pušara).
Igrač utakmice: Dragan Goranović (Mladost).

Mladost se nalazi na trećem mjestu prvenstvene tabele sa osvojenih 14 bodova, koliko ima i drugoplasirano Podrinje iz Janje. Na prvom mjestu je Drina iz Zvornika sa osvojenih 17 bodova.

U sledećem 8. kolu koje se igra u subotu 05. oktobra, sa početkom u 15:30 sati, Mladost je domaćin ekipi FK „Podrinje“ iz Janje.

U međuvremenu, u srijedu 02. oktobra, odigraće se utakmice 1/16 Kupa RS. Fudbaleri Mladosti gostuju u Obudovcu kod Brčkog, gdje se sastaju sa domaćom FK „Crvena zvijezda“. Utakmica se igra sa početkom u 16:00 sati.

Podijelite vijest