Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Pripreme fudbalera teku po planu

Pripreme fudbalera Mladosti za predstojeće Prvenstvo RS koje počinje 17. avgusta odvijaju se prema planu. Treninzi se i pored velikih vrućina održavaju dva puta dnevno i to ujutro i naveče. U planu je odigravanje četiri do pet prijateljskih utakmica sa ekipama iz okolnih gradova kako da bi ekipa spremna dočekala početak prvenstva.

U prvoj pripremnoj utakmici koja je odigrana na domaćem terenu fudbaleri su u srijedu dočekali FK „Velež“ iz Nevesinja, člana druge lige RS grupa istok. Gosti su poraženi visokim rezultatom 5:0 (2:0). Strijelci su bili Ćeranić Rajko  (2 gola), Goranović Dragan, Pušara Boško i Sušić Nikola.

U drugoj pripremnoj utakmici  fudbaleri Mladosti su u subotu gostovali u Gabeli gdje su se sastali sa bivšim premijerligašem, a sada članom Prve lige federacije NK „Gošk“ iz Gabele. Utakmica je završena rezultatom 1:1 (0:0). Strijelac za Mladost je bio Komnenić Rajko u 85. minutu.

Mladost je igrala u sastavu: Guzina (Perović), Todorović (Koprivica) , Mrković (Lozo), Denda, Vico, Komnenić, Sušić N. (Goranović T.), Vasiljević (Dubljević), Goranović (Pušara B.), Andrić i Ćeranić (Sušić G.).

U subotu, 3. avgusta, u 17:30 sati, Mladost će na svom terenu dočekati NK „Branitelj“ iz Mostara člana Prve lige Federacije BiH.

Podijelite vijest