Fudbal: „Mladost“ – „Vlasenica“ 3:1

Fudbaleri Mladosti su u 20. kolu Druge lige RS bili domaćini ekipi FK „Vlasenica“ iz Vlasenice. Bila je to utakmica prava prvenstvena sa dosta propuštenih šansi za postizanje golova. Nakon nekoliko propuštenih prilika domaći su u 22. minutu poveli sa 1:0 pogotkom Rajka Komnenića. U 50. minutu gosti su iskoristili nesmotrenost odbrane domaćih i preko Dražena Dubačkića izjednačili na 1:1. Domaći su drugim golom Rajka Komnenića u 79. minutu poveli sa 2:1.  Dragan Goranović je u 90. minutu igre postavio konačan rezultat utakmice od 3:1.

Mladost je igrala u sastavu: Guzina, Lozo, Koprivica, Salatić, Mrković, Goranović, Komnenić, Sušić, Pušara,Ćeranić, Jokanović (od 38. min. Delić, od 69. min Dangubić, od 86. min. Bratić.)

Nakon odigranih 20. kola na prvom mjestu je ekipa FK „Napredak“ iz Donjeg Šepka sa 48 bodova. Mladost se nalazi na desetom mjestu sa osvojenih 27 bodova.

U narednom 21. kolu Prvenstva RS – Druga liga „Istok“ koje se igra  u subotu 15. aprila sa početkom u 16:30, fudbaleri Mladosti gostuju kod ekipe FK „Drina HE“ iz Višegrada.

 

 

Podijelite vijest