Fudbal: „Ilićka 01“ – „Mladost“ 1:0

Fudbaleri Mladosti su u 23. kolu Prvenstva Druge lige grupa „Istok“ gostovali u Brčkom gdje su se sastali sa domaćom ekipom FK „Ilićka 01“. Nakon 90 minuta zanimljive igre, utakmica je završena rezultatom 1:0, za domaćina. U 53 minutu igre domaći su poveli 1:0. Strijelac za domaćina je bio Arsić Milovan, nakon greške odbrane Mladosti. Fudbaleri Mladosti su imali i svoje šanse za postizanje golova, ali nisu uspjeli da ih iskoriste. U 90 minutu igre, sudija Gavrić Danijel oštetio je ekipu Mladosti kada nije dosudio penal nakon prekršaja u šesnaestercu. Nakon protesta, sudija Gavrić pokazao je crveni karton pomoćnom treneru Slijepčević Veselinu.

Mladost je igrala u sastavu: Guzina, Mrković, Dubljević (od 81 min. Antelj), Šiljegović, Salatić, Drakul, Bjelogrlić (od 72 min. Nikolić), Lozo, Goranović, Petković, Sušić,

U narednom 24. kolu Prvenstva RS, koje se igra u srijedu 27. aprila sa početkom u 16 časova, fudbaleri Mladosti dočekaće ekipu FK „Radnički“ iz Karakaja.

U 14. kolu koje je odigrano u nedelju 24. aprila, Omladinci Mladosti (pionirska selekcija) gostovali su u Han Pijesku gdje su se sastali sa domaćom ekipom FK „Han Pijesak“. Utakmica je završena rezultatom 0:0.

U sledećem 15. kolu koje se igra u subotu 30. aprila, Omladinci Mladosti, Pioniri i Kadeti, gostuju u Bileći gdje se sastaju sa domaćom ekipom FK „Hercegovac“.

Podijelite vijest