Fudbal: Drina – Mladost 2:1

U zaostaloj utakmici 23. kola Prvenstva RS, fudbaleri Mladosti gostovali su u Zvorniku gdje su se sastali sa domaćom  ekipom FK „Drina“, od koje su poraženi rezultatom od 2:1 (2:1).

Domaći fudbaleri su prvi gol postigli u 13. minutu igre, a strijelac je bio Kikić Aleksandar. Fudbaleri Mladosti su izjednačili u 19. minutu pogotkom iz penala. Uspješan je bio Ćeranić Rajko. U 26. Minutu, Nikolić Aleksandar postiže drugi pogodak za domaće što je na kraju bio i konačan rezultat utakmice. Sve u svemu, zaslužena pobjeda domaćina za vrh prvenstvene tabele.

Mladost je nastupila u sastavu: Guzina, Mrković, Denda, Lozo, (od 46 min. Pušara), Sušić G. (od 60 min. Dubljević), Vico, Andrić, Prelo, Komnenić, T odorović (od 87. min. Milošević) i Ćeranić.

Na prvenstvenoj tabeli Mladost zauzima 7. mjesto sa osvojena 33 boda. Na prvom mjestu je i dalje Drina iz Zvornika sa 46 bodova, druga je ekipa FK „Podrinje“ iz Janje sa osvojenih 40 bodova.

U 24. kolu koje se po rasporedu igra u subotu 10. maja, sa početkom u 16:30 sati, fudbaleri Mladosti su domaćini ekipi FK „Proleter“ Teslić.

U 26. kolu Omladinci FK „Mladosti“ su bili domaćini ekipi NK „Troglav“ iz Livna. Kadeti su poraženi rezultatom 1:0, a juniori su bili bolji od gostujuće ekipe i pobijedili 1:0. U 27. kolu Omladinci FK „Mladosti“ gostuju u Mostaru, gdje se sastaju sa domaćom ekipom NK „Branitelj“ iz Mostara.

Podijelite vijest