FK „Mladost“ – FK „Mladost BS“ 3:1

Fudbaleri Mladosti su u 10. kolu Druge lige RS bili domaćini ekipi FK „Mladosti“ iz Bogutova Sela. Utakmica prava prvenstvena sa dosta šansi i lijepih golova zahavaljujući najboljem igraču utakmice Draganu Goranoviću koji je sa dva svoja evro gola postignuta iz slobodnog udarca u 10. i 80. minutu donio pobjedu domaćinu. Treći pogodak za domaćina je djelo Marka Drakula u 68. minutu nakon izvedenog kornera. Jedini pogodak za goste postigao je Dalibor Jovanović u 68. minutu što je i bio konačan rezultat utakmice 3:1 za domaćina.

Mladost je igrala u sastavu: Guzina, Lozo, Mrković, Salatić, Petković, Goranović (od 83. min Sušić Danilo), Komnenić, Topalović (od 65. min Samardžić), Sušić N, Šiljegović (od 90. min Nikolić), Drakul.

Nakon odigranih 10 kola na prvom mjestu je ekipa FK „Napredak“ iz Prijedora sa 25 bodova. Mladost se nalazi na šestom mjestu sa osvojenih 13 bodova.

U narednom 11. poslednjem kolu Prvenstva RS – Druga liga „Istok“koje se igra u subotu 24.10.2015 godine sa početkom u 14:30 časova fudbaleri Mladosti gostuju kod ekipe FK „Napredak“ iz Donjeg Šepka.

U 6. kolu Omladinske lige – Grupa „Jug“ (Pioniri i Kadeti) koje se igralo u nedelju 18.10.2015 godine, Omladinci Mladosti su bili domaćini ekipi FK „Hercegovac“ iz Bileće. Kadeti gostujuće ekipe su bili bolji i pobijedili rezultatom 2:1, a Pioniri domaćina su dobili utakmicu rezultatom 1:0.

U sledećem 7. kolu koje se igra u subotu 24.10.2015 godine, Omladinci Mladosti gostuju u Rogatici gdje se sastaju sa domaćom ekipom FK „Mladost“.

Podijelite vijest