Dječiji vrtić proslavio 33. rođendan – Vaspitači glumili za djecu (FOTO)

Javna predškolska ustanova “Dječiji vrtić” Gacko danas slavi 33. godine rada i postojanja. Preobraženi u omiljene dječije likove iz crtanih filmova, vaspitači srednje i starije grupe Nada Jovović, Zorica Koprivica, Mirjana Soknić i Stanka Šojić, u saradnji sa stručnim kadrom ove ustanove, mališanima su poklonili najljepši i najradosniji rođendan do sada.

Kažu, svaki rođendan je poseban na svoj način, ali danas su svi posebno veseli i zadovoljni.

“Mališanima smo priredili malo iznenađenje. Po scenariju koji je napisala Nada Jovović, vaspitačice su se danas preobrazile u omiljene crtane likove mališana i izveli jednu predstavu za svu djecu vrtića. Kroz ovu predstavu ispričale su jednu lijepu i poučnu priču kako treba biti u svemu skroman, zahvalan i kako treba sve dijeliti” – kaže direktor vrtića, Jelena Gutović.

Iznenađenje je sve mališane čekalo i u njihovim sobama. Tamo su lomili pinjate, te su se pored slasne torte napravljene od raznog voća u čast rođendana častili i drugim slatkišima.

Želje za 33. rođendan su podijelili i sa nama – pored dobrog zdravlja svih mališana koji koriste njihove usluge, poželjeli su nove prostorije, za koje je projekat u završnoj fazi, ali i što više djece koja će u njima boraviti.

Srećno!

Podijelite vijest