Bodovi za opstanak Mladost – Sloboda (MG) 3:1

Fudbaleri „Mladosti” su u 21. kolu  Prve lige Republike Srpske ugostili ekipu „Slobode“ iz Mrkonjić Grada.  Utakmica za domaćina je bila od značaja u borbi za opstanak, s obzirom da se nalaze na 11. mjestu prvenstvene tabele. Domaća „Mladost“ je zasluženo pobijedila rezultatom 3:1 zahvaljujući dobroj igri svih igrača a posebno najboljem igraču utakmice, Rajku Ćeraniću koji je postigao dva pogotka.

Golove za „Mladost“ su postigli Ćeranić Rajko u 11. i 54. minutu iz penala i Lozo Dejan u 89. minutu . Jedini pogodak za goste iz Mrkonjić Grada postigao je Miletić Draženko  u 90. minutu igre.
„Mladost“ je igrala u sastavu: Perović S, Perović M. (od 73. min. Lozo), Salatić, Sušić N. Goranović (od 60. min.Pušara), Vico, Prelo, Andrić, Toholj, Komnenić, Ćeranić (od 70. min. Mrković),
Nakon odigranog 21 kola na prvom mjestu je ekipa FK „Leotar“ iz Trebinja sa 42 bodova a „Mladost“ se nalazi na jedanaestom  mjestu sa osvojena 24 boda.

U 22. kolu Prvenstva RS koje se igra  u subotu 09. maja sa početkom u 16:00  časova, fudbaleri „Mladosti“ gostuju u Trebinju gdje se sastaju sa liderom prvenstva domaćom ekipom FK „Leotar“.

U utakmici 28. kola prvenstva Omladinske lige BiH grupa „JUG“ koja je odigrana u subotu 02. maja u Posušju, omladinci „Mladosti“ su se sastali sa vršnjacima NK „Posušje“. Kadeti su svoju utakmicu izgubili službenim rezultatom 3:0, a Juniori rezultatom 5:2.

U zaostaloj utakmici 27. kola proljetnog dijela prvenstva Omladinske lige BiH grupa „JUG“ koje će se odigrati u utorak 05. maja, omladinci „Mladosti“ su domaćini  vršnjacima FK „Leotar“ iz Trebinja. Utakmice počinju u 10:00 časova-kadeti i 12:00 časova-juniori.

U sledećem, 29. kolu koje se igra u nedelju 10.maja, omladinci „Mladosti“ su domaćini  vršnjacima FK „Stolac“ iz Stoca. Utakmice počinju u 10:00 časova-kadeti i 12:00 časova- juniori.

Podijelite vijest