Bodovi Fočacima:FK „Sutjeska“- FK „Mladost“ 2:0

Gatačka „Mladost“ je u  10. kolu Prve lige Republike Srpske gostovala u Foči gdje se sastala sa domaćom „Sutjeskom“. Nakon 90 minuta igre utakmica je završena rezultatom 2:0 u korist domaćina, čime je „Sutjeska“ nastavila uspješnu seriju i zabilježila četvrtu uzastopnu pobjedu.

Vodeći pogodak za domaćina postigao je Danilović u 39. minutu igre.  U 64. minutu igre Vukadinović postiže pogodak za domaćina i rezultat od 2:0. „Mladost“ je igrala u sastavu: Marković, Salatić, N.Sušić, Mrković, Vico, Ćeranić, Goranović, Prelo, Toholj (od 83. min. Lozo), Komnenić, Vuković (od 63. min. Pušara).

Nakon odigranih 10 kola na prvom mjestu je ekipa FK „Leotar“ iz Trebinja sa 20 bodova, a „Mladost“ se nalazi na desetom mjestu sa osvojenih 14 bodova.

U narednom, 11. kolu Prvenstva RS koje se igra  u subotu 25. oktobra sa početkom u 14:30 sati, fudbaleri „Mladosti“ dočekuju ekipu FK „Kozara“ iz Gradiške koja je bila bolja od  „Proletera“ iz Teslića i pobijedila rezultatom 6:1.

U 13. kolu Omladinske lige BiH grupa „JUG“ omladinci „Mladosti“ su dočekali ekipu XNK „NEUM“ iz Neuma. Omladinci gostiju su bili uspješniji u oba odigrana susreta. Kadeti XNK „NEUM“ iz Neuma  su pobijedili rezultatom 4:1, juniori rezultatom 2:1.

U sledećem 14. kolu koje se igra u nedelju 26. oktobra, omladinci „Mladosti“ su domaćini ekipi NK „SLOGA“ iz Gornjeg Vakufa. Utakmice počinju u 11:00 sati za kadeti i 13:00 sati za juniore.

Utakmica 11. kola koje se po rasporedu trebala igrati u nedelju 05. oktobra sa ekipom NK „Posušje“ iz Posušja, odigraće se u srijedu 22. oktobra.

Podijelite vijest