Bodovi domaćinu: Mladost – Podrinje 1:0

Fudbaleri Mladosti su u 20. kolu Druge lige Republike Srpske, grupa „Istok“, ugostili ekipu Podrinja iz Janje, lidera na prvenstvenoj tabeli. Prava prvenstvena utakmica bila je više od značaja za ekipu Podrinja, kojoj su bodovi važni u borbi za ulazak u Prvu ligu Republike Srpske.

Utakmica je protekla sa dosta šansi za postizanje pogodaka ali i sa terenskom inicijativom domaćina. Domaća Mladost je zasluženo pobijedila rezultatom 1:0 zahvaljujući dobroj igri svih igrača, a posebno najboljem igraču utakmice, Ćeraniću, koji je u 62. minutu igre postigao jedini pogodak i nanio drugi prvenstveni poraz lideru na tabeli.

Mladost je igrala u sastavu: Guzina, Mrković, Lozo, Petković,Salatić, Sušić, Šiljegović,Goranović (od 84. min. Dangubić), Komnenić (od 90 min.Avdalović), Drakul, Ćeranić (od 90 min. Bjelogrlić). Fudbaleri Mladosti trenutno su na 6. mjestu sa 26 osvojenih bodova.

U 21. kolu Prvenstva RS koje se igra u subotu 09. aprila, sa početkom u 15:00 sati, fudbaleri Mladosti gostuju u Sokocu, gdje se sastaju sa domaćom ekipom OFK „Glasinac 2011“.

U utakmici 11. kola proljetnog dijela prvenstva Omladinske lige grupa „JUG“, koje je odigrano u nedelju 03. aprila, kadeti Mladosti su bili domaćini vršnjacima FK „Famos“ iz Vojkovića i pobijedili rezultatom 6:1. Pionirska selekcija je utakmicu dobila službenim rezultatom 3:0.

U sledećem 12. kolu koje se igra u nedelju 10. aprila, Omladinci gostuju u Sokocu gdje se sastaju sa domaćom ekipom OFK „Glasinac 2011“. Utakmice počinju u 10:00 sati za pionire i 12:00 sati za kadete.

Podijelite vijest