Bodovi domaćinu: Kozara – Mladost 2:0 (0:0)

Fudbaleri Mladosti su u okviru 25. kola Prvenstva RS gostovali u Gradišci gdje su se sastali sa domaćom Kozarom. U prvom poluvremenu igra dva rivala bila je ravnopravna. Kozara je boljom igrom u drugom poluvremenu stigla do pobjede protiv  Mladosti.

Drugo poluvrijeme je donijelo preokret. U 50. minutu Kozara je povela 1:0 golom Miloša Šatare, a zatim je u 55. minutu Nemanja Gavrić povisio na 2:0 što je i bio konačan rezultat utakmice.

Mladost  je igrala u sastavu: Guzina, Mrković, N. Sušić, Vico, G. Sušić, Andrić, Komlenić, Prelo (od 86. min. Dubljević), Lozo (od 75. min. Jeremić), Goranović, Ćeranić
Žute kartoni su dobili  Prelo, Mrković i Jeremić.

Nakon 25. kola fudbaleri Mladosti zauzimaju 10. mjesto sa osvojena 33 boda. Na prvom mjestu se nalazi Mladost iz Velike Obarske sa 49 bodova  i osvojenom titulom prvaka Republike Srpske, čime je ostvarila plasman u Premijer ligu BiH.

U  subotu 01. juna, Mladost je domaćin FK „Borac“ Šamac koji se bori za opstanak u Prvoj ligi RS.

Omladinci Mladosti – Kadeti i Juniori su u okviru 28. kola Omladinske lige BiH grupa „JUG“ u nedelju 26. maja trebali igrati sa NK „Čapljina“ ali je utakmica odgođena za 05. juni.

Kadeti će početi utakmicu u 15:30, a  Juniori u 17 i 30 sati.

U nedelju,  02. juna, u okviru 29. kola Omladinci Mladosti gostuju u Tomislavgradu gdje se sastaju sa domaćim NK „Tomislavom“. Utakmice počinju u 10:00 i 12:00 sati.

Podijelite vijest