Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

4. kolo: Romanija (Pale) – Mladost (Gacko) 1:0

Fudbaleri Mladosti su u 4. kolu Druge lige RS grupa „Istok“ gostovali u Palama gdje su se sastali sa domaćom Romanijom, povratnikom iz Regionalne lige RS grupa „Jug“.

Ekipa domaćina pokazala je bolju igru, koju je pogotovo krunisao u poslednjim momentima prvog poluvremena Muharemović i doveo domaćina u vođstvo od 1:0, što se kasnije ispostavilo da je to konačan rezultat utakmice. I gosti su imali svoje šanse za postizanje golova, ali neprecizni su bili Goranović i Salatić.

Strijelac: Muharemović 45 minutu.
Sudije: Velibor Vidaković (Zvornik), Stefan Đukić (Bijeljina), Suzana Borić (Milići).

Žuti kartoni: Cicović, Jakovljević (Romanija) Guzina, Salatić, Bratić, Jeremić (Mladost.)

Romanija: Mijović, Jovanović, Čvoro, Živković, Cicović, Muharemović, Parađina, (od 67. min Jakovljević), Blagojević, Šarović (od 82. min Obradović), Koroman (od 46. min Košarac), Cicović

Mladost: Guzina S, Mrković, Lozo, Salatić,Guzina J, (od 58. min. Jeremić), Goranović, Avdalović J (od 75. min. Elek), Ćeranić, Bratić, Drakul, Vuković

Nakon odigrana četiri kola, na prvom mjestu je ekipa FK „Romanija“ Pale sa 9 bodova. Mladost se nalazi na osmom mjestu sa osvojenih 6 bodova.

U narednom 5. kolu jesenjeg dijela Prvenstva RS – Druga liga „Istok“, koje se igra  u subotu 07. septembra sa početkom u 17 časova, fudbaleri Mladosti dočekuju ekipu FK „Budućnost“  Pilice.

Podijelite vijest