22. kolo: OFK „Sloga“ Gornje Crnjelovo – FK „Mladost“ Gacko 2:0

U 22. kolu Druge lige RS, grupa „Istok“, fudbaleri Mladosti iz Gacka gostovali su u Velikoj Obarskoj gdje su se sastali sa liderom prvenstva domaćom ekipom OFK „Sloga“ Gornje Crnjelovo i poraženi rezultatom od 2:0. Ovo je prvi poraz u proljećnom dijelu prvenstva nakon sedam odigranih kola. Domaćini su poveli pogotkom Marković Živana u 77. minutu, a konačan rezultat utakmice od 2:0 postavio je Janjić Stefan u 84. minutu.

Strijelci: Marković Živan u 77. i Janjić Stefan u 84. minutu za  Slogu GC.

Sudij: Stupić, (Trebinje), Došlo (I.Sarajevo) Krunić (Foča),

Žuti kartoni: Guzina Slobodan (Mladost).

Mladost je igrala u sastavu: Guzina(od 89. min Šuković), Bokić (od 84. min Delić), Nikolić, Mrković, Koprivica, Lozo, Salatić, Goranović,Komnenić, Avdalović (od 72. min Dubljević), Ćeranić.

Nakon 22. kola, na prvom mjestu je lider prvenstva ekipa OFK „Sloga“ iz Gornjeg Crnjelova sa 56 bodova. Mladost se nalazi na šestom mjestu sa  osvojena 32 boda.

U narednom 23. kolu Prvenstva RS, Druga liga „Istok“, koje se igra u subotu 28.aprila sa početkom u 17 časova, fudbaleri Mladosti su domaćini ekipi FK „Velež“ iz Nevesinje.

U subotu 21.aprila odigrane su i utakmice 11. kola prvenstva Omladinske kvalitetne lige, PFS Trebinje grupa „JUG“.Omladinci Mladosti su bili domaćini vršnjacima FK „Sutjeska“ iz Foče. Mlađi pioniri Mladosti su bili bolji i pobijedili rezultatom 2:0, kao i Pioniri rezultatom 3:0.

U nedelju 29. aprila, u utakmicama 12. kola prvenstva Omladinske kvalitetne lige, PFS Trebinje grupa „JUG“, Omladinci Mladosti gostuju u Nevesinju gdje će se sastati sa vršnjacima FK „Velež“. Utakmice počinju u 10 sati.

Podijelite vijest