17. kolo: FK “Mladost” Gacko – FK “Sloga Junajted” Bijeljina 7:0

Mladost je u utakmici zaostalog 17. kola Druge lige RS grupa “Istok”, koja je odigrana juče, bila domaćin ekipi FK “Sloga Junajted” iz Bijeljine.

Utakmica sa dosta šansi i golova u kojoj je domaćin pokazao dobru igru i efikasnost postizanjem sedam pogodaka. Domaći su poveli u 9. minutu golom Sretena Nikolića. Rajko Ćeranić, najbolji igrač na utakmici, postigao je tri gola. Mrežu gostiju je zatresao u 30, 48. i 75. minutu. Na 5:0 povisio je Tripo Jokanović u 44. minutu. Šesti pogodak je djelo Dragana Goranovića u 72. minutu. Konačan rezultat od 7:0 za domaćina postavio je Koprivica u 78. minutu. Zaslužena pobjeda domaćina.

Strijelci: Nikolić u 9. min, Ćeranić u 30, 48, 75. min, Jokanović u 44. min, Goranović u 72. min. i Koprivica 78. min.

Sudije: Taborin i Vidaković (Zvornik) i Marković (Bijeljina),

Žuti kartoni: Jokanović  u 34. min. i Ćeranić u 40. min. za Mladost.

Mladost je igrala u sastavu: Guzina, Nikolić, Koprivica, Lozo (od 74. min Delić) Mrković, Koprivica, Goranović, Komnenić (od 65. min Dubljević), Jokanović (od 67. Avdalović), Bokić, Ćeranić.

Nakon odigranih 17. kola, na prvom mjestu je ekipa FK “Sloga” iz Gornjeg Crnjelova sa 44 boda. Mladost se nalazi na devetom mjestu sa osvojena 24 boda.

U narednom 18. kolu Prvenstva RS – Druga liga “Istok” koje se igra  u nedelju 01. aprila sa početkom u 16 časova, fudbaleri Mladosti gostuju u Dvorovima gdje se sastaju sa domaćom ekipom FK “Proleter” iz Dvorova.

Podijelite vijest