Održana redovna izborna skupština Udruženja „Rastimo zajedno“ Gacko

U prostorijama Udruženja„Rastimo zajedno“ Gacko, juče je održana redovna izborna skupština, na kojoj su, na mandat od četiri godine, izabrani članovi Upravnog odbora. Za predsjednika skupštine ponovo je izabran Radomir Radmilović, za predsjednika upravnog odbora Gordana Kekić, dok su kao članovi izabrani Obrad Kokotović, Anđelka Boljanović, Rada Bjeković i Mira Avdalović.

Na skupštini kroz Izvještaj o radu i finansijski izvještaj, predstavljen je rad i aktivnosti Udruženja tokom 2016. godine.

Predsjednik skupštine Udruženja, Radomir Radmilović, naglasio je doprinos i podršku  Opštine Gacko u njihovom radu. Tokom proteklog perioda, istakao je posjetu ambasade SAD i ministra zdravlja Republike Srpske. Zahvalio se volonterima, učenicima Srednjoškolskog centra i svim pojedincim, organizacijma i donatorima koji im pomažu i prepoznaju njihov značaj. Uputio je apel svim roditeljima da se što više uključe u aktivnosti Udruženja, u cilju dobrobiti djece.

Na kraju skupštine, mališanima koji posjećuju Udruženje, uručena su 44 novogodišnja paketića, koje je i ove godine obezbijedio Sinikat preduzeća RiTE Gacko.