Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

27. kolo: FK „Bratstvo“ Bratunac – FK „Mladost“ Gacko 3:1

Fudbaleri Mladosti u okviru 27. kola Druge lige RS, grupa „Istok“ gostovali su u Bratuncu, gdje su se sastali sa domaćom ekipom „Bratstvo“.

Svoju bolju igru u prvom poluvremenu Mladost je krunisala pogotkom Jovana Guzine u 36. minutu, što je bio rezultat prvog poluvremena, iako su imali prilika za postizanje još pogodaka. Drugo poluvrijeme domaća ekipa je krenula na sve ili ništa. U 59. minutu pogotkom Kuljanina izjednačili su na 1:1, da bi u 75. drugim pogotkom Kuljanina i u 79. minutu pogotkom Petrovića potopili nade gostiju za povoljniji rezultat. Rezultat do kraja utakmice je ostao nepromijenjen.

Strijelac: Kuljanin u 59. i 75. minutu, i Petrović u 79. minutu za Bratstvo a Guzina Jovan u 36. minutu za Mladost,

Žuti kartoni: Guzina J. i Salatić (Mladost),

Mladost: S. Guzina, J. Guzina, Nikolić, Salatić, Mrković, Lozo, Mrkaić, D. Goranović(od 85. minute Pejić), Vuković (od 72. minute Kuljić), Bratić, Komnenić.

Nakon odigranih 27 kola, na prvom mjestu je ekipa FK „Jedinstvo“ iz Brčkog sa 71 bodom. Mladost se nalazi na desetom mjestu sa osvojenih 29 bodova.

U narednom 28. kolu Prvenstva RS – Druga liga „Istok“ koje se igra u nedelju 26. maja sa početkom u 17 časova, fudbaleri Mladosti su domaćini ekipi FK „Jedinstvo“ iz Brodca.

Omladinske selekcije Mladosti koje se takmiče u Omladinskoj ligi PFS Trebinje, odigrale su svoje utakmice u okviru 12. kola u Bileći sa FK „Leotar“. Pioniri Mladosti su bili bolji od vršnjaka Leotara sa 3:0, a mlađi pioniri su poraženi sa 2:1 od domaćina.

U utorak 21. maja, omladinci Mladosti ugostiće vršnjake iz ekipe FK „Velež“ Nevesinje. U 14:30 časova igraju mlađi pioniri, u 15:30 časova pioniri i u 17 časova kadeti.

Podijelite vijest