Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Dan: 1. oktobra 2019.

Završen Turnir u malom fudbalu za mlađe kategorije – „Gacko 2019“

Odigravanjem finalnih utakmica i dodjelom pehara i medalja, sinoć je na sportskim terenima završen treći po redu Turnir u malom fudbalu „Gacko 2019“.

Učestvovalo je 18 ekipa i preko 150 djece u svim kategorijama.

Organizatori, JU „Kulturno – sportski centar“ i FK „Mladost“ Gacko, zadovoljni su učešćem djece i činjenicom da je turnir protekao bez ikakvih problema.

Turnir je počeo u ponedeljak 23. septembra, a pravo učešća imala su djeca od 2003. godišta i mlađa, podijeljena u četiri kategorije.

Pobjednici turnira po kategorijama:

  • U kategoriji 2003-2004, pobjednik turnira bila je ekipa „Gazde grada“. Druga je bila ekipa „Priglavak“, a treća „Prevara“. U ovoj kategoriji, najbolji strijelac bio je Velibor Elek, najbolji igrač Mihajlo Bjelogrlić i najbolji golman Slađan Mandić.
  • U kategoriji 2005-2006, prvo mjesto osvojila je ekipa „Slučajni prolaznici“. Druga je bila ekipa „Niđe veze“, a treća ekipa „Avtovac“. Za najboljeg strijelca proglašen je Jovan Žarković, najbolji igrač bio je Filip Slijepčević, dok je najbolji golman bio Veselin Sudžum.
  • U kategoriji 2007-2008, prvo mjesto je osvojila ekipa „Bakini unuci“, druga je bila ekipa „Legende“, a treća ekipa „Gazde grada“. Najbolji strijelac bio je Milan Vuković, najbolji igrač Pavle Zurovac i najbolji golman Miloš Grčić.
  • U kategoriji 2009-2010, najbolja je bila ekipa „Gazde“, koja je osvojila prvo mjesto. Druga je bila ekipa „Majstori“, i treća ekipa „Slavljan“. U ovoj kategoriji za najboljeg strijelca proglašen je Lazar Ivković. Najbolji igrač bio je Andrija Tepavčević a najbolji golman Jovan Zelenović.