Iza takmičara KBK ”Tigar” uspješno prvenstvo u Banjaluci

Takmičari Kik – boks kluba “Tigar” iz našeg grada napravili su zapažene rezultate na prvenstvu Republike Srpske koje je proteklog vikenda održano u banjalučkoj dvorani “Obilićevo”.

Naime, Matej Mučibabić još jednom je pokazao svoju superiornost te se okitio titulom prvaka Republike Srpske u kik – boksu disciplina lou – kik kategorija do 81 kg, mlađi junior. Mirjana Mastilović zauzela je drugo mjesto u kik – lajt disciplini kao stariji kadet do 55 kg, dok je Veljko Kovačević bio treći u kategoriji stariji kadet do 52 kg disciplina kik – lajt.

Trener KBK “Tigar” Veselin Đuričić istakao je da je ovo bilo jedno dobro takmičenje, gdje su još jednom pokazali kvalitet.

“Na prvenstvo Srpske otišli smo sa naša tri takmičara i mogu biti zadovoljan prikazanim. Matej Mučibabić još jednom je pokazao da je, bez premca najperspektivniji sportista Srpske. Ovo je bilo njegovo sedmi zlato ove sezone, a proglašen za najboljeg mlađeg juniora prvenstva”, rekao je Đuričić dodavši da sve više mladih u gradu trenira ovaj sport što je pokazatelj da su na pravom putu, a to je staza šampiona.

Podijelite vijest