FK „Mladost“ Gacko – FK „Jedinstvo“ Brodac 1:2

Fudbaleri Mladosti su u drugom kolu jesenjeg dijela Druge Lige grupa „Istok“ bili domaćin ekipi FK „Jedinstvo“ Brodac. Nakon 90 minuta zanimljive igre utakmica je završena rezultatom 1:2 za goste iz Brodca.

Fudbaleri domaće Mladosti propustili su priliku za postizanje pogodaka, što su iskoristili gosti iz Brodca koji su prvi došli u vođstvo od 1:0 u 43. minutu pogotkom Milanović Mladena. U 65. minutu nakon bolje igre domaći su postigli pogodak i izjednačili na 1:1. Pogodak za domaćina postigao je Dangubić Milosav. Šanse su se ređale jedna za drugom sve do 84. minuta kada je gostujući igrač Spasojević Brano postigao drugi pogodak na utakmici za vođstvo od 2:1. Od 86. minuta domaćini su igrali sa igračem manje pošto je isključen Sušić Novak nakon starta na gostujućim igračem. Do kraja utakmice gosti su mogli postići još neki pogodak ali je na visini zadatka bio golman domaćih Guzina Slobodan.

Kada se sve sabere bio je to jedan dobar meč, ali kasni početak priprema i mnogi drugi problemi uticali su na igru domaćih.

Mladost (G): Guzina, Mrković, Lozo, Salatić, Komnenić, Dangubić, Bjelogrlić (od 50. min. Nikolić), Goranović, Sušić, Pušara, Ćeranić.

U narednom, trećem kolu Prvenstva RS koje se igra u nedelju 27. avgusta, sa početkom u 16:30, fudbaleri Mladosti gostuju kod ekipe FK „Mladost“ iz Bogutovog sela.

Podijelite vijest