У четвртак пројекције два филма у Гацку

У четвртак, 28. марта, у Дому културе у Гацку биће приказана два филма:

  • У 17.00 часова почиње пројекција породичног филма Леси 2, Нова пустоловина.

Ово је срдачна прича о нераскидивом пријатељству између дјечака и његовог пса шкотског овчара. Овај породични филм је наставак Леси (2020.), снимљеног по роману енглеског писца и сценаристе Ерика Најта.
Током љетних празника, Фло одбија да се растане од своје вољене Леси и умјесто да са родитељима оде на одмор на Канарска острва, празнике проводи у Јужном Тиролу на фарми код своје тете Косиме, која живи са својом удомљеном дјецом Клеом, Хенријем и Пипом. Кад дјеца сазнају да пси почињу нестајати у селу, јако су узнемирена и страхују за сигурност Леси и Пипе. Оправдано, јер непознати провалници отму и јадну Пипу. Мала дружина, предвођена храбром и паметном Леси, упушта се у потрагу не би ли пронашли лопова и спасили несталог љубимца. Цијена улазнице је 5 КМ.

  • Други филм Јорговани, на програму је у два термина, од 19.00 часова и од 20.30 часова.

Улоге: Иван Босиљчић, Слобода Мићаловић, Гордан Кичић, Мима Караџић, Исидора Јанковић, Јана Бјелица, Небојша Дугалића, Павле Чемерикић, Јована Јовановић, Вахид Џанковић, Ненад Окановић.
Режија: Синиша Цветић
Жанр: романтична комедија
Трајање: 83 мин

Звијезде су људи, а људи су свакојаки. Јорговани су сатира, а сатире некад нису само смијешне. Катарина (Слобода Мићаловић) и Игор (Иван Босиљчић), главна глумаца и глумац мелодрамске ТВ серије “Кад замиришу јорговани” су заједно и на екрану и ван њега. Иако нераздвојни, дуго нису ни чули ни видјели. Све до додјеле награда за најбољу серију године, гдје ће се цијела екипа окупити и гдје ће заједно открити да прљав веш смрди више ако је фирмиран.

Постаће јасно да су њихови животи већа мелодрама од оне коју су снимали. Цијена улазнице је 5 КМ.

Подијелите вијест