РеЛОаД2: Мотивациони говор за младе

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (РеЛОаД2) са задовољством најављује низ догађаја који имају за циљ инспирисати, мотивисати и подстаћи младе широм Босне и Херцеговине на постизање нових достигнућа.

Уз финансијску подршку Европске уније, Развојни програм Уједињених нација (УНДП) организовао је мотивациони говор који ће Томислав Цвитанушић одржати у у Хотелу Милица у Гацку, у суботу 09. децембра у 12 сати.

Томислав Цвитанушић познати је маратонац, триатлонац и алпиниста из Босне и Херцеговине, који ће младе мушкарце и жене повести на незаборавно путовање кроз изузетне спортске подвиге. Томо није само успјешан спортиста већ и добитник бројних признања, укључујући Специјалну награду Олимпијског комитета БиХ за промоцију БХ спорта.

Ови догађаји ће бити прилика да сазнате више о његовим искуствима и изазовима које је савладао, али и чујете како је постао први Иронман који живи и ради у Босни и Херцеговини. Упознаћете се и с његовим посљедњим постигнућем – успоном на највиши врх свијета, Моунт Еверест, који је остварио у мају ове године. Уз све што ће вам представити, Томо ће вас мотивисати да истражите своје границе и остварите сјајне личне резултате.

Придружите нам се на наведени датум и послушајте инспиративну приче нашег говорника, научите нове перспективе и пронађите додатну мотивацију за постизање врхунских резултата у свим аспектима вашег живота. Пријавити се можете путем обрасца – https://shorturl.at/lqOVX

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (РеЛОаД2) финансира Европска унија, а имплементира Развојни програм Уједињених нација (УНДП).