Позив организацијама цивилног друштва за учешће на трећем менторском састанку у оквиру Јавног позива за предају пројектних приједлога у склопу пројекта РеЛОаД2 у општини Гацко

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 – РеЛОаД2, у сарадњи са Општином Гацко објављује позив за организације цивилног друштва (ОЦД) за учешће на трећем менторском састанку. Састанак је прилика за ОЦД да са ментором јавно продискутују евентуална побољшања пројектних приједлога (без уплитања у конкретне пројектне идеје).

Трећи састанак са ментором ће бити организован онлајн, у уторак, 2.4.2024. године са почетком у 11,00 сати путем Зум апликације.

Линк за састанак је: https://undp.zoom.us/j/82467465361?pwd=OW5keUZRY1Q5QWp2cFFiS0IyN3Zpdz09

Meeting ID: 824 6746 5361
Passcode: 411562

Такође, током трајања РеЛОаД Јавног позива биће организован још један менторски састанак, како би представницима ОЦД-а била пружена подршка приликом припреме пројектних идеја, и то:

  • Четврти састанак са ментором у четвртак, 4.4.2024. године са почетком у 11,00 сати у Скупштинској сали Општине Гацко (Солунских добровољаца бр. 2).

Од представника ОЦД се очекује да на менторске састанке долазе са припремљеним нацртима обавезних докумената по јавном позиву.

Потврду о присуству на менторским састанцима потребно је послати на: marija.milosevic@undp.org

У сврху транспарентности, записници са одржаних састанака са ментором ће бити објављени на страници Општине Гацко. На овај начин ће се омогућити да информације буду доступне за ОЦД које нису биле у могућности да присуствују састанцима са ментором.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (РеЛОаД2) финансира Европска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм Уједињених нација (УНДП).

Подијелите вијест