Почиње Културно – спортско љето Гацко 2021.

„Културно – спортско љето општине Гацко“, манифестација, чији је иницијатор Кабинет начелника општине у сарадњи са јавним установама из области културе, спорта и туризма, у пуном је замаху припрема и реализације.

Као увод у Тројичинданске свечаности, отварање манифестације планирано је за суботу (19. јун), на Тргу Саве Владиславића са почеком у 20 часова.

Како је раније истакао начелник општине, др Огњен Милинковић, план је да се омладини, студентима, али и свима који Гацко посјећују током љета, у периоду од 19. јуна до 19. августа, понуди што квалитетнији и разноврснији садржај.

Јавне установе „Културно – спортски центар“ и Туристичка организација општине Гацко, обећавају богат и садржајан програм, уз велики број културних, спортских и забавних активности.

„Позивамо суграђане и госте Гацка да током периода од 19.06. до 19.08. учествују, присуствују и испрате испланиране догађаје ове љетне манифестације и тако буду дио културно – спортског љета“, поручују организатори ове, по свему судећи, новим садржајима богате манифестације.

Подијелите вијест