Општина Гацко: Одржана прва сједница Анкетног одбора

У кабинету предсједника Скупштине општине Гацко, данас је засједао Анкетни одбор који је одржао прву сједницу. Према ријечима предсједника одбора, Синише Шуковића, разговарано је о конкретним задацима који су им дати на задњој сједници Скупштине општине.

“У наредном периоду сагледаћемо степен извршености свих капиталних пројеката и јавних набавки у општини Гацко, са циљем да се утврди степен њихове реализације, како би се у буџету Општине Гацко за 2021. годину планирала средства за њихову коначну реализацију”, рекао је Шуковић.

Апострофирани су прецизни предмети јавних набавки који се тичу капиталних инвестиција и договорено је да Одјељење за просторно планирање и цивилну заштиту, у сарадњи са Одјељењем за привреду, финансије и друштвене дјелатности до наредног састанка достави тражену документацију.

Шуковић истиче да Анкетни одбор планира у наредних 30 дана да заврши свој посао, након чега ће комплетан извјештај доставити Скупштини општине. Најављују убрзан и ефикасан рад, те да ће у коначном испунити задатак који им је задала Скупштина.

Данашњој сједници Анкетног одбора, осим чланова, присуствовали су и предсједник Скупштине општине Гацко, као и представници Одјељења за привреду, финансије и друштвене дјелатности и Одјељења за просторно планирање и цивилну заштиту.

Подијелите вијест