Oпштина Гацко: Одржана Четврта сједница Анкетног одбора

Јуче је у кабинету предсједника скупштине општине Гацко одржана Четврта сједница Анкетног одбора.

Поред чланова одбора, сједници су присуствовали начелник општине Гацко др Огњен Милинковић, савјетник начелника за стратешко планирање и развој Саша Слијепчевић и предсједник СО-е Рајко Паповић. Сједници је присуствовао Радомир Вуковић, надзорни орган над изградњом спортске дворане из Института за грађевинарство Требиње. Надзорни орган над изградњом зграде старе општине није присуствовао сједници.

Константовано је да Одјељење за просторно планирање и цивилну заштиту и рачуноводство нису доставили тражене податке о пројектима.

Предсједник одбора, Синиша Шуковић, задужио је надзорни орган да до петка достави процјену тренутног обима радова на изградњи спортске дворане.

„Уговор за изградњу дворане износи 3 милиона и 400 хиљада марака, али тај уговор не подразумијева њен завршетак. Уговор подразумијева грађевинске радове, развођење струје и воде, паркет и гријање. Трибине, опрема, свлачионице и остало није у тој цијени. Није урачунато ни уређење околног простора без кога није могуће извршити технички пријем објекта, тако да ће бити потребно више од 4 милиона марака да се дворана заврши“, истакао је Шуковић.

Комплетан извјештај Анкетног одбора биће усаглашен на наредном засједању и упућен у скупштинску процедуру.