Министарство рада и борачко инвалидске заштите: Расписан Оглас за куповину стана у Гацку

На основу Програма потпуног стамбеног збрињавања породица погинулих бораца и ратних војних инвалида од I до IV категорије у РС и Допуњене коначне ранг листе за стамбено збрињавање породица погинулих бораца за додјелу стамбених јединица, од 30. априла 2018. године у општини Гацко, Министар рада и борачко инвалидске заштите расписује Оглас за куповину стана у Гацку.

Право учешћа имају сва правна и физичка лица која имају у власништву усељиву стамбену јединицу у оквиру колективне стамбене зграде или индивидуалне породичне куће у урбаном подручју општине Гацко.

Рок за достављање понуда је 19. август 2022. године до 12 часова, на протоколу Министарства рада и борачко инвалидске заштите.

Понуде доставити на адресу: Република Српска, Министарство рада и борачко инвалидске заштите, Трг Републике Српске број 1, 78 000 Бања Лука.

НАПОМЕНА: Текст Огласа, са свим детаљима (начин и услови плаћања, подаци и документација коју треба да садржи понуда, рокови и критерији за одабир најповољнијег понуђача) можете прочитати кликом ОВДЈЕ.

Подијелите вијест