Корак ближе природи: У недјељу нова акција чишћења (видео)

Акција уређења и уклањања дивљих депонија на подручју наше општине се наставља, потврдио је начелник Општине Гацко, др Огњен Милинковић. Уколико то временски услови дозволе, наредна је планирана већ ове недјеље, 9. маја, са почетком у 10.30 часова.

Као је истакао, план је да се до Тројичиндана – Крсне славе општине Гацко, уклоне све депоније дуж магистралних и важнијих путних праваца.

“У недјељу планирамо радити на уклањању смећа дуж путног правца Корита – Гацко. План је да овакве акције организујемо сваке недјеље, док се сва сметљишта не уклоне, и да Тројичиндан прославимо у што љепшем руху. Претходне двије акције су успјеле, па позивам грађане да се и овај пут одазову и узму учешће”, поручио је Милинковић.

Сви заинтересовани који желе да се прикључе овој акцији, позивамо да се пријаве на број телефона: 065/945-016 (Саша Топаловић). Са собом понијети одговарајући алат за рад (грабље, лопате и сл.).

Подсјећамо, иницијатор акције уређења је Општина Гацко у сарадњи са Црквеном општином, јавним установама и предузећима, спортским колективима и удружењима грађана.

Кратким видеом који смо направили на прошлој акцији, позивамо вас да нам се придружите у недјељу, за љепши изглед наше општине.