Извршена примопредаја дужности начелника општине Гацко

Данас је у кабинету начелника општине Гацко извршена примопредаја дужности између новоизабраног начелника Огњена Милинковића и досадашњег начелника Милана Радмиловића.

Радмиловић је новоизабраном начелнику пожелио пуно успјеха у будућем раду.

“Комисија за примопредају сачиниће записник који ћемо потписати. Данас господин Милинковић ступа на дужност и честитам му мандат, заслужено га је добио и желим му пуно среће у раду начелника општине, као и у личном животу”, истакао је Радмиловић.

Огњен Милинковић се захвалио актуелном начелнику на коректном договору.

„Данас је само протоколарни дан и примопредаја дужности. Ми смо јуче имали састанак на коме смо се све договорили, а у наредним данима треба још примопредаја да се заврши“, закључио је Милинковић.

На Конститутивној сједници која је заказана у четвртак, 31. децембара, биће потписане свечане изјаве новоизабраних одборника. Између осталог, на овој сједници биће извршено именовање предсједника и потпредсједника скупштине, замјеника начелника општине, секретара, као и начелника општинских одјељења.

Огњен Милинковић на локалним изборима 15. новембра изабран је за новог начелника општине Гацко. На ову функцију званично је ступио данас, када му је претходник Милан Радмиловић предао дужност.

Подијелите вијест