Завршен турнир у малом фудбалу “Гацко 2018”

У петак, 14. септембра, финалним утакмицама и додјелом диплома, пехара и медаља за најбоље играче, завршен је још један традиционални Турнир у малом фудбалу “Гацко 2018”, за млађе категорије. Организатори, ЈУ „Културно – спортски центар“ и ФК „Младост“ Гацко, кажу да је на турниру учествовало 19 екипа и око 150 дјеце, а све је протекло у најбољем реду. 

“Турнир је прошао без икаквих проблема и повреда. Била је велика заинтересованост, па су на свакој утакмици трибине биле попуњене. Ово постаје традиционални турнир који окупља велики број дјеце из нашег града”, истичу организатори.

Турнир је почео у понедељак 10. септембра, а право учешћа имала су дјеца од 2002. годишта и млађа, подијељена у 4 категорије.

Резултати финалних утакмица:

  • У категорји 2002-2003, екипа “Ванземаљци” побиједила је екипу “Љивор”, резултатом 2-1. Најбољи играч у категорији био је Тодор Давидовић, најбољи стријелац Раде Паповић, а најбољи голман, Раденко Матковић.
  • У категорији ‎2004-2005, екипа “Приглавак” била је боља од “Хасова” и у финалу забиљежила резултат 4-2. Најбољи играч у овој категорији био је ‎Филип Слијепчевић, најбољи стријелац – Бојан Беатовић, најбољи голман – Боривоје Говедарица.
  • У категорији ‎2006-2007, екипа “Ратко Младић” у финалу је савладала екипу “Автовац” резултатом 2-0. Најбољи играч у овој категорији ‎био је Никола Стајић, најбољи стријелац – Милош Грчић, најбољи голман – Немања Рајковић.
  • У категорији 2008 и млађи, екипа “Газде Гацко” побиједила је екипу “Мајстори Гацко” резултатом 1-0. Најбољи играч у овој категорији био је Арсен Мандић, најбољи стријелац – Андрија Тепавчевић и најбољи голман – Сергеј Радовић.
Подијелите вијест