У суботу финале “Ритма Европе” – Гласајмо да дјеца Гацка буду прва!

У сусрет финалној вечери „Ритма Европе“, замјеник начелника општине Гацко, Радоица Антуновић, данас је угостио дјевојке које на овом престижном музичком такмичењу представљају општину Гацко. У нади да ће и жири препознати њихов таленат, Соњи, Оливери и Ољи поручио је да имају пуну подршку локалне заједнице и позвао све Гачане да у суботу прате такмичење и гласају за овај талентовани трио.

Подсјећамо – Соња, Оливера и Оља наступају под бројем 11, а представиће се пјесмом „My number one“.

“Сигуран сам да ћете се добро представити у суботу вече. Циљ нашег данашњег поновног сусрета је да још једном позовемо све наше суграђане да у суботу буду уз вас, да прате финале и да вас гласањем подрже. Успјех је учествовати у свему овоме, и сваки пласман је велики успјех за Гацко. Без обзира што смо по величини једна од мањих општина у Републици Српској, често пута смо били међу првима. Омладина је нешто најбоље што имамо, понос је Гацка и најбољи амбасадор. Вјерујем да ће жири препознати ваш таленат”, рекао је Антуновић.

Као што је већ познато, финално вече ће се одржати у суботу 19. септембра на Радио телевизији Републике Српске са почетком у 20 часова и 10 минута. Линије за гласање су и даље отворене, па за Соњу, Оливеру и Ољу можете гласати слањем СМС поруке са садржајем: Пјесма 11 на број 091/510 – 720.

Соња Бабић каже да су очекивале да ће ући у топ десет. То им даје велику шансу да се попењу на неко веће мјесто.

„Конкуренције има, сви такмичари су добри. Покушаћемо да се изборимо за још бољи пласман или чак и прво мјесто. Шанса постоји“, рекла је Соња.

Оливера Ковачевић каже да је такмичење по пропозицијама до последњег тренутка врло неизвјесно, и да постоје шансе да буду први. Истиче да је од свега најважније да су дио једног оваквог пројекта, који ће им, без обзира на пласман, донијети и нова познанства.

„Видјели смо како је то изгледало у Србији. Бићемо у „зеленој соби“ одакле ћемо гледати уживо наступе других екипа. Тамо ће бити другачија атмосфера, зближићемо се и са другим тимовима. Не сматрамо се ривалима, важно је да учествујемо, а с обзиром да је такмичење врло неизвјесно до самог краја можемо да очекујемо да будемо и последњи али и први“, закључује Оливера.

Не заборавите: Пјесма 11 на број 091/510 – 720. Гласајмо да дјеца Гацка буду прва!