Турнир за младе кошаркаше окупио најбоље екипе из Херцеговине

Одлична кошарка за млађе категорије виђена је синоћ на теренима код Основне школе у нашем граду.
Поред екипа из Гацка ту су били и њихови вршњаци из Требиња, Билеће и Невесиња и то по годиштима 2003-04, 2006-07, 2008-09.

У узрасту 2003-04, славила је екипа “Лоши момци”, који су у финалу тијесно побиједили екипу “Ниђе везе”, а трећа је била екипа ОКК Гацко. У категорији 2006-07. најбоља је била екипа “Метар од табле”, друга је била “Вележ” из Невесиња, док су трећи били “Случајни пролазници”. За годишта 2008-09, у финалу славио је “Хео” из Билеће против требињских “Орлова”, трећа екипа је “Вележ” који је славио против “Баскеташа”.

Испред организатора обратио се Владимир Вуловић, рекавши да је ово био још један велики дан за гатачку, али и херцеговачку кошарку.

“Срећан сам кад видим ову дјечицу задовољну да уживају у баскету, односно кошарци. На турниру је учествовало 12 екипа у три категорије, са доста интересантних мечева, код неких је и посљедњи шут и напад одлучио побједника. Гацко и Херцеговине не треба да брину за кошаркашку будућност јер имамо велики број младих и квалитетних играча”, казао је Вуловић.

Подсјећамо, овај догађај још један је у низу који се овог љета одржао у склопу Културно – спортског љета које траје два мјесеца, све до 19. августа.

Подијелите вијест