Туристичка организација општине Гацко на сајму туризма у Београду

Туристичка организација општине Гацко, од 18 – 21. фебруара, била је учесник 38. сајма туризма у Београду, који се ове године одржао под слоганом “Где још нисте били?”.

Представници наше Туристичке организације туристичку понуду Гацка организовали су у склопу заједничког штанда Туристичке организације Републике Српске, у хали 4. Београдског сајма.Посјетиоци штанда имали су прилику да погледају али и преузму промотивни материјал Гацка, те да се тако ближе упознају са природним потенцијалима наше општине.

Један од најважнијих циљева ове манифестације је свакако и представљање Републике Српске, њених потенцијала и природних ресурса, културног богатства и примамљивих туристичких дестинација са богатим и разноврсним садржајима за одмор, забаву, рекреацију и авантуру.

Уз Београдски сајам туризма представљене су још три манифестације које се већ традиционално одржавају у истом термину, а то су: сајам вина, међународни сајам хотелско-угоститељске опреме и сајам сувенира.

Партнер овогодишњег сајма била је Словенија. Представило се око 1150 излагача из 55 земаља свијета, а сајам је посјетило рекордних 75 хиљада посјетиоца.

 

Подијелите вијест