Такмичари КБК “Тигар” доминирали на Првенству РС


На Првенству Републике Српске које је у суботу одржано у Требињу, такмичари Кик – бокс клуба “Тигар” из нашег града још једном су показали и доказали свој квалитет освојивши прегршт медаља.

Најискуснији, Милан Бабић, освојио је прво мјесто у категорији до 75 kg, дисциплина “лоу – кик” сениор. Он је проглашен и за најбољег такмичара Првенства, а Кик – бокс клуб “Тигар” Гацко за најбољи клуб Републике Српске.

И ту није крај. Александар Милошевић такође је бриљирао, освојивши 1. мјесто као јуниор до 91 kg и 1. мјесто као сениор у дисциплини “лоу кик” до 91 kg. Своје минуте у рингу добро је искористила и Тамара Мучибабић, која је била прва у конкуренцији јуниорки до 65 kg. Велики таленат доказао је Матеј Мучибабић, који је прва мјеста забиљежио као старији кадет у конкуренцији до 67 kg, а потом и као јуниор.

Освојено је шест златних медаља, што је и више него довољно разлога за задовољство тренера, Веселина Ђуричића.

“Остварили смо добар резултат, и постали најбољи клуб Републике Српске. Сада нас очекује Балкански куп у Нишу од од 3. до 5. децембра, гдје такође очекујемо добре резултате”, казао је тренер Ђуричић.

Овим резултатима још једном је потврђено да најбољи кик – бокс долази баш из нашег града.

Честитке нашим спортистима!