Стартује јесењи дио Првенства РС – сезона 2014/15

Фудбалери „Младости“ су завршили са припремама за почетак Првенства РС у сезони 2014/15 година. У припремном периоду, за протеклих мјесец дана одиграли су шест припремних утакмица са „Леотаром“ из Требиња (0:0 и побједа 1:0), „Сутјеском“ из Фоче (порази 2:0 и 1:0), „Вележом“ из Невесиња (пораз 3:2) и „Побједом“ из Крагујевца (пораз 1:0).

Боје „Младости“ у јесењем дијелу првенства браниће: Гузина Слободан, Марковић Владимир (повратник из ФК „Пролетер“ Нови Сад), Мрковић Бојан,Денда Крсто, Лозо Дејан, Пушара Бошко, Андрић Саво, Прело Мирослав,Комненић Рајко,Сушић Новак, Горановић Драган, Сушић Гојко, ЋеранићРајко, Тохољ Марко (из Љубиња), Вицо Миљан, Сушић Никола, Милошевић Обрен, Дубљевић Марко, Горановић Стефан, Вуковић Душан (из Љубиња), Тепавчевић Дејан, Бјелогрлић Стеван.

У односу на прошлогодишње првенство, екипу су напустили Тодоровић Владимир (прешао у „Леотар“) и Васиљевић Велибор који се опростио од активног играња фудбала.

У првом колу Првенства које стартује у суботу 16. августа 2014 године са почетком у 17:00 сати, фудбалери „Младости“ на свом терену дочекују повратника из Премијер лиге БиХ, ФК „Рудар“ из Приједора што је уједно и дерби првог кола.

 

Подијелите вијест