СК „Младост“: Пионири и пионирке наступили на Првенству РС

Стријелци стрељачког клуба „Младост“ наступили су у недељу, 20. септембра у Теслићу, по календару такмичења СС РС на званичном првенству пионира, у обје конкуренције мушкој и женској.

На првенству је учествовало 8 стрељачких клубова из Рeпублике Српске: Требиња, Гацка, Бијељине, Сокоца, Угљевика, Козарске Дубице, Невесиња и Теслића са 40 такмичара, а Гачани су предвођени Николином Тодоровић, која је први пут самостално водила такмичаре као тренер и добро обавила задатак.

Пионирке Младости, су стигле екипно до пехара и заузеле треће мјесто у коначном пласману са погођених 374 кр. а наступиле су у саставу, Дајана Крстојевић 134 кр. Тијана Црногорац 124 кр. и Вања Ивковић 116 кр.

Пионири су такође заузели треће мјесто екипно са погођених 447 кр. а гађали су, Милан Паповић 162 кр. Раденко Мастиловић 153 кр. и Стефан Ашкрабић 132 кр. те за појединачни пласман Иван Слијепчевић 131 кр. и Лука Скоко 121 круг.

Сребрну медаљу у појединачном пласману је освојио Милан Паповић, а Раденко Мастиловић је добио диплому за освојено 5 мјесто.

Овим првенством је практично стартовао други дио такмичарске сезоне 2015. године, а сигурни смо да ће Гатачки стријелци убудуће бити још успјешнији.

Подијелите вијест