СК “Младост” Гацко на финалу КУП-а БиХ 2016

Финално такмичење КУПА БиХ, сениорски узраст, у дисциплини ваздушна пушка и пиштољ, одржано је протеклог викенда у Зеници. Учествовали су стрељачки клубови из БиХ и РС, за екипне и појединачне пласмане. Стријелци Младости због обавеза такмичара нису могли чекати званично проглашење које је било касно синоћ, а док не стигне званични билтен такмичења у клубу гаје велика очекивања.

Резултати наших такмичара (појединачни):

Сениори (екипно), у дисциплини в. пушка, наступили су у саставу: Душан Крстојевић 593,9 кругова, Милован Вуковић 570 погођених кругова, Бранислав Бошковић 564,3 погођена круга. Екипно су погодили 1728,2 круга.

Сениори (екипно), у дисциплини в. пиштољ, наступили су у саставу: Урош Вуковић 519 погођених кругова, Божидар Тепавчевић 534 погођена круга и Момир Вуковић 546 погођених кругова. Екипно су погодили 1599 кругова.

Сениорке екипно, у дисциплини в. пушка са погођених 1.144,5 кругова. Гађале су у саставу : Јелица Вуковић са 398,3 круга, Дајана Крстојевић 390,2 круга и Ивана Лажетић 356 погођених кругова.

Најбољи појединачни пласман је постигла Јелица Вуковић.

Такмичење је протекло у најбољем реду, спортској атмосфери и лијепом дружењу стријелаца.

Наредни викенд по званичном календару такмичења СС РС, у Теслићу биће одржано Првенство ваздушним оружјем пушка, пиштољ, по Међународном програму стрељаштва за сениорске категорије.

Подијелите вијест