СК “Младост” Гацко на Другом колу Премијер лиге БиХ

У недељу, 25. марта, у Зеници је одржано Друго коло Премијер лиге БиХ у стерљаштву, за јуниоре и сениоре у обје конкуренције. По званичном Билтену такмичења, било је укупно 138 такмичарских наступа.

За СК “Младост” Гацко у дисциплини ваздушна пушка за екипни пласман јуниора – сениора, уз Милана Паповића су гађали и стријелци са ваздушног пиштоља, Милован Вуковић и Стефан Ашкрабић. Екипно су погодили 1583,1 круг. Без обзира што се нису пласирали међу прве екипе (у прошлом колу били трећи екипно јуниори), до краја лиге има још много посла, кажу у клубу. У овој конкуренцији, најбоље је гађао Милан Паповић са 555,5 погођених кругова.

Сениорке, у дисциплини ваздушна пушка наступиле су у саставу: Николина Тодоровић, Јелица Вуковић и Дајана Крстојевић. Екипно су погодиле 1754,2 круга (рекорд клуба) и заузеле одлично треће мјесто. Најбоље је гађала Николина Тодоровић 597,3 круга, што је њен властити рекорд.

Сениори екипно у дисциплини ваздушни пиштољ заузели су 4 мјесто.

У истом саставу, и јуниори су забиљежили најбољи пласман. Стефан Ашкрабић, Иван Слијепчевић и Милован Вуковић су погодили 1548 кругова и заузели прво мјесто испред друге екипе Сарајева и треће екипе Леотара. За “Младост” најбоље је гађао Стефан Ашкрабић са 526 погођених кругова.

Подијелите вијест