Шесто коло: Пролетер (Дворови) – Младост (Гацко) 3:0

Фудбалери Младости су у 6. колу Друге лиге РС група „Исток“ гостовали у Дворовима гдје су се састали са домаћом екипом Пролетер. Екипа домаћина показала је бољу игру. Већ у првом минуту игре домаћини долазе у вођство голом Вање Секулића, да би у 13. минуту Милош Дупор постигао други погодак и вођство домаћина од 2:0.

У другом полувремену домаћа екипа преко Милана Јевтића постиже погодак за вођство од 3:0, што је био и коначан резултат утакмице.

Стриjeлaц: Секулић у 1. мин, Дупор у 13. мин, и Јевтић у 65. мин.
Судиjе: Лукић и Тојић (Биjeљинa) и Таборин (Звoрник).

Жути кaртoни: Влачић и Максимовић (Пролетер) Мркајић и Ћеранић (Mлaдoст.)

Црвени картон: Комненић, два жута (Младост).

Пролетер: Симојловић, Николић, Дупор, Госпавић, Влачић (од 80 мин Симеуновић), Максимовић (од 66 мин Максимовић А),Јевтић, Секулић (од 46 мин Зекановић), Фуртула, Вановац, Симић.

Mлaдoст: Шуковић, Делић (од 88 мин Авдаловић), Мркајић, ,Гузинa Ј, Гoрaнoвић,  Eлeк (од 75 Мин Пејић), Ћeрaнић,  Брaтић, Дрaкул, Вукoвић, Комненић.

Након одиграних 6. кола на првом мјесту је екипа ФК „Романија“ Пале  са 15 бодова. Младост се налази на осмом мјесту са освојених 7 бодова.

У наредном 7. колу јесењег дијела Првенства РС – Друга лига „Исток“, које се игра у суботу 21. септембра, са почетком у 16 часова фудбалери Младости дочекују екипу ФК „Милићи“ из Милића.