Радио Гацко – 24 године са нама

Данас Радио Гацко обиљежава 24 године свог постојања и рада. Први пут у историји града на сједници Скупштине општине 7. децембра 1992. године, донесена је Одлука о формирању електронског локалног информативног гласила, Радио Гацка.

Експериментални програм емитован је двадесетак дана на ултракраткоталасној фреквенцији 88 мегахерца, да би почетком 93-ће локални радио почео са редовним емитовањем програма.

Од оснивања до данас, Радио Гацко се руководи само једним геслом – одговорити потребама слушалаца.

Настојимо да објективно информишемо о свим актуелним темама у општини из различитих области привреде, политике, образовања, културе и спорта.

Радио Гацко је професионалним и одговорним радом задобио повјерење слушалаца. Гацко има свој радио способан да одговори импулсима времена емитујући програм у складу са савременим начином живота.

Географске препреке за слушање Радио Гацка данас не постоје. На сајту Општине Гацко и Веб-страници Радио Гацка, слушаоци са различитих меридијана могу пратити програм локалног радија.

Велико нам је задовољство одговарати на позиве Гачана  који живе и раде у иностранству а дио слободног времена посвете слушању нашег програма. Једнако вреднујемо критике и похвале јер долазе од људи за које искрено вјерујемо да  нам желе само успјех и напредак у овом изузетно важном и одговорном друштвеном послу.

Уз обећање да ће и наредних година радити на техничком осавремењавању и професионалном усавршавању, све своје слушаоце поздрављају и позивају да им остану вјерни и одани јер, као и сами кажу – добре  навике не треба мијењати.

(Радио Гацко)

 

 

Подијелите вијест