“Прњавор опен” 2017: За кик-бокс клуб “Тигар” Гацко 6 златних и 2 бронзане медаље

На Међународном купу „Прњавор опен“ 2017, који је одржан у суботу, 30. септембра, међу 200 такмичара, кик-бокс клуб „Тигар“ Гацко освојио је 6 златних и 2 бронзане медаљe и заузео друго мјесто у укупном пласману.

Милан Бабић освојио је прво место у дисциплини лоу кик, за категорију до 75 кг. и прву позицију у дисциплини К-1 сениор. Први је био и Обрен Ковачевић у дисциплини лајт контакт категорија +69кг старији кадет и проглашен је за најбољег борца у тој дисциплини. Ковачевић је био на трећем мјесту у дисциплини кик лајт. Андрија Говедарица је заузео прво мјесто у дисциплини лајт контакт и треће у дисциплини кик лајт категорија до 42 кг. старијих кадета и Матеј Мучибабић прво мјесто у дисциплини лајт контакт и прво мјесто у дисциплини кик лајт, категорија до 32 кг. статијих кадета.

„Куп је био добро организован, учествовао је велики број такмичара. С обзиром на веома згуснут такмичарски календар у региону, моји такмичари су остварили фантастичан резултат, а по мом мишљењу, оштећени смо за још једну златну медаљу“, истакaо је тренер Веселин Ђуричић.

Оно што сада слиједи за кик-боксере клуба Тигар је наставак тренинга. Средином октобра Милан Бабић иде на припреме на Тару заједно са репрезентацијом Србије 15 дана, пред сениорско првенство Свијета које ће се одржати од 04-11. новембра у Будимпешти.