Позив организацијама цивилног друштва за учешће на трећем менторском састанку у оквиру Јавног позива за предају пројектних приједлога у склопу пројекта РеЛОаД2 у Општини Гацко

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 – РеЛОаД2 у сарадњи са Општином Гацко објављује позив за организације цивилног друштва (ОЦД) за учешће на трећем менторском састанку. Састанак је прилика за ОЦД да са ментором јавно продискутују евентуална побољшања пројектних приједлога (без уплитања у конкретне пројектне идеје).

Трећи састанак са ментором ће се одржати у петак, 26.5.2023. године са почетком у 12 сати у Скупштинској сали Општине Гацко (Солунских добровољаца бр. 2).

Потврду о присуству на менторском састанку потребно је послати на borko.unkovic@gacko-rs.info

У сврху транспарентности, записници са одржаних састанака са ментором ће такође бити објављени на страници Општине Гацко. На овај начин ће се омогућити да информације буду доступне за ОЦД које нису биле у могућности да присуствују састанцима са ментором.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (РеЛОаД2) финансира Европска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм Уједињених нација (УНДП).

Подијелите вијест