Позив организацијама цивилног друштва за учешће на првом менторском састанку у оквиру Јавног позива за предају пројектних приједлога у склопу пројекта РеЛОаД2 у Општини Гацко

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 – РеЛОаД2 у сарадњи са Општином Гацко објављује позив за организације цивилног друштва (ОЦД) за учешће на првом менторском састанку. Састанак је прилика за ОЦД да са ментором јавно продискутују евентуална побољшања пројектних приједлога (без уплитања у конкретне пројектне идеје).

Први састанак са ментором биће организован у понедјељак, 4. априла 2022. године са почетком у 11:00 сати у просторијама општинске управе, Солунских добровољаца бр. 2, Општина Гацко.

Такође, у току мјесеца марта и априла биће организована додатна 2 менторска састанка, како би представницима ОЦД-а била пружена подршка приликом припреме пројектних идеја и то:

  1. Други састанак са ментором у четвртак, 7. априла 2022. године са почетком у 11:00 сати у просторијама општинске управе, Солунских добровољаца бр. 2, Општина Гацко.
  2. Трећи састанак са ментором у понедјељак, 11. априла 2022. године са почетком у 11:00 сати у просторијама општинске управе, Солунских добровољаца бр. 2, Општина Гацко.

Потврду о присуству на менторским састанцима потребно је послати на sportiomladina.gacko@gmail.com.

У сврху транспарентности, записници са одржаних састанака са ментором ће такође бити објављени на страници Општине Гацко. На овај начин ће се омогућити да информације буду доступне за ОЦД које нису биле у могућности да присуствују састанцима са ментором.

Подијелите вијест