Позив организацијама цивилног друштва за учешће на другом менторском састанку у оквиру Јавног позива за предају пројектних приједлога у склопу пројекта РеЛОаД2 у Општини Гацко

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 – РеЛОаД2 у сарадњи са Општином Гацко објављује позив за организације цивилног друштва (ОЦД) за учешће на другом менторском састанку. Састанак је прилика за ОЦД да са ментором јавно продискутују евентуална побољшања пројектних приједлога (без уплитања у конкретне пројектне идеје).

Други састанак са ментором ће бити организован у четвртак, 7. априла 2022. године са почетком у 11,00 сати у просторијама Општинске управе, Солунских добровољаца бр. 2, Општина Гацко.

Такође, током мјесеца априла ће бити организован трећи менторски састанак како би представницима ОЦД-а била пружена подршка приликом припреме пројектних идеја, и то:

  1. Трећи састанак са ментором у понедељак, 11. априла 2022. године са почетком у 11,00 сати у просторијама Општинске управе, Солунских добровољаца бр. 2, Општина Гацко.

Потврду о присуству на менторским састанцима потребно је послати на sportiomladina.gacko@gmail.com.

У сврху транспарентности, записници са одржаних састанака са ментором ће такођер бити објављени на страници Општине Гацко. На овај начин ће се омогућити да информације буду доступне за ОЦД које нису биле у могућности да присуствују састанцима са ментором.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (РеЛОаД2) финансира Европска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм Уједињених нација (УНДП).

Подијелите вијест