Позив члановима/ицама организација цивилног друштва за пријаве за учешће у евалуационој комисији у Општини Гацко

Општина Гацко позива заинтересоване чланове/ице организација цивилног друштва (ОЦД) које имају сједиште на подручју општине Гацко, да се пријаве за учешће у процесу евалуације достављених приједлога пројеката у оквиру јавног позива за предају пројектних приједлога у склопу пројекта Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (РеЛОаД2) на подручју општине Гацко.

Јавни позив за пројектне приједлоге организација цивилног друштва је објављен од 26. априла до 31. маја 2023. године. Како би се процес евалуације пројектних приједлога одвијао транспарентно, потребно је осигурати учешће једног представника/це организација цивилног друштва.

Према правилима, у јавном позиву не смију учествовати чланови/ице организација цивилног друштва које су доставиле своје приједлоге пројеката на јавни позив и/или били партнери другим организацијама цивилног друштва на истом јавном позиву. Уколико се утврди да је представник/ца ОЦД који/а је члан евалуационе комисије ОЦД у вези са било којим достављеним пројектним приједлогом ти пројектни приједлози ће бити дисквалификовани.

Овај позив је отворен од 18. до 26. маја 2023. године, а заинтересовани се могу пријавити путем сљедеће електронске адресе: sportiomladina.gacko@gmail.com. Пријава треба садржавати биографију из које је видљиво претходно искуство као и ангажмани у ОЦД. Евалуација достављених пројектних приједлога ће се вршити у мјесецу јуну 2023. године, а о тачном датуму евалуације одабрани кандидат/киња ће бити благовремено обавјештен/а. У случају да се пријави више од једног представника/це цивилног друштва, кандидата/кињу ће одабрати представници ОЦД са подручја општине Гацко.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (РеЛОаД2) финансира Европска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм Уједињених нација (УНДП).

Подијелите вијест