Постављена туристичка сигнализација у Гацку

На основу пројекта „Израда туристичке сигнализације у општини Гацко-II фаза“ Министарство трговине и туризма РС је у 2016. години одобрило 5.000 КМ Туристичкој организацији општине Гацко. Средства су утрошена за израду табле добродошлице, обнове фолија на постојећим таблама, путоказне табле за манастир у Данићима и туристичке информативне табле са мапом града и мапом општине.

„Израђена је потпуно нова мапа града са циљем да се домаћим и страним туристима омогући лакше кретање на подручју општине Гацко, те да им се пружи осјећај сигурности и основне туристичке информације о важним објектима и садржајима у граду и околини. Дизајн на мапи смо радили у сарадњи са www.turistickemape.com, а слике су урадили наши стални сарадници Владимир Поповић и Милорад-Мићо Јовановић“, кажу у Туристичкој организацији Гацко.

Туристичка –информативна табла је постављена у центру града, табла добродошлице на магистралном путу М-20, Гацко-Билећа, а путоказна табла за манастир Св. Петра Зимоњића такође на магистралном путу М-20, Гацко-Билећа, у непосредној близини за скретање према мотелу „Кошута“.