Поновљени позив на Инфо дан за додјелу бесповратних средстава (“ЕU4Business”)

У сриједу, 4. септебмра, у 13.30 часова, у просторијама Пословног инкубатора у Требињу биће одржан информативни састанак поводом објаве новог јавног позива за додјелу грантова прерађивачима у пољопривредно – прехрамбеној индустрији у оквиру пројекта “Конкурентност и иновације: Локалне развојне стратегије – “EU4Business”.

Текст јавног позива можете пронаћи на линку:
https://eu4business.ba/wp-content/uploads/2019/07/Javni-poziv-Prerada-EU4Business-Final.pdf

Пројекат Конкурентност и иновације: Локалне развојне стратегије – “EU4Business” је четверогодишња иницијатива (2018-2022) која је финансирана примарно од стране Европске Уније (ЕУ) у оквиру Инструмента за предприступну помоћ (ИПА) II. Пројекат спроводе “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit” (GIZ), Развојни програм Уједињених Нација (УНДП) и Међународна организација рада (ИЛО). УНДП је одговоран за проведбу активности из области пољопривреде, прехране и руралног развоја.

Подсјећамо, пројекат “EU4Business” је 29. јула 2019. године објавио јавни позив потенцијалним корисницима бесповратних средстава за мјеру подршке инвестицијама у прерађивачке капацитете и маркетинг пољопривредних и прехрамбених производа (прерада и маркетинг).

Све информације као и потребни документи за овај јавни позив се могу пронаћи на линку: https://eu4business.ba/wpcontent/uploads/2019/07/Javni-poziv-Prerada-EU4Business-Final.pdf

Подијелите вијест