Почиње изложбена сезонa у Јавној установи “Културно – спортски центар” Гацко

Отварање изложбене сезоне у Јавној установи “Културно – спортски центар” Гацко, почиње у уторак, 15. фебруара, отварањем 14. Клупске изложбе фотографија Фото – кино клуба из Требиња.

Како обавјештавају из ове установе, посјетиоци ће од 19 часова, када је планирано отварање, у просторијама Дома културе моћи да погледају шездесет колор и црно-бијелих фотографија петнаест аутора, које је за поставку одабрао селектор овогодишње изложбе Драган Проле, бањалучки фотограф и мајстор фотографије АУФБИХ.

Предсједник Фото-кино клуба Требиње, Славенко Вукасовић, каже да клуб од свог реоснивања 2006. године, сваке године прави своју клупску изложбу, те да је тема увијек слободна, па да су на фотографијама заступљени различити мотиви.

“Ове године је добар квалитет изложбе, што се тиче самих фотографија. Велики број наших чланова су и планинари, па има фотографија са Орјена и околних планина Босне и Херцеговине, разних пејзажа и портрета”, рекао је Вукасовић, додајући да изложба представља преглед најбољих фотографија у претходној години.

Подијелите вијест