Почeло празнично украшавање града

У сусрет божићним и новогодишњим празницима, данас је почела декорација градских улица у нашој општини. Радници предузећа “Комус” на локацији код новог храма јуче су поставили празнични билборд, а са украшавањем су наставили данас уз бесплатну помоћ РЈ Електро – Гацко.

Користиће се новогодишњи украси од претходних година, са новим мотивима за које је општина издвојила додатна средства. Према ријечима замјеника начелника општине Гацко, Радоице Антуновића, за ову намјену општина је ове године издвојила око 3 хиљаде марака.

„Иако смо акценат ставили на важније инфраструктурне пројекте, првенствено изградњу спортске дворане која је у току, доградњу водоводног система у Придворици, потом изградњу паркинга у Видовданској улици, те асфалтирање улица, скромна средства смо издвојили и у ове намјене како би за предстојеће празнике наша општина била у пристојном празничном руху. Трудићемо се да сваке наредне године декорацију допуњујемо новим мотивима, а све у складу са приоритетима и новчанима средствима“, рекао је Антуновић, позивајући и друге привредне субјекте да се придруже овом пројекту наредних година.

Деда мраз за логом Општине Гацко биће постављен на локацији код новог храма, као и стотину метара нових лед лампица које ће украсити стабла на истом локaлитету.