ПК „We dance“ Гацко: Са међународног такмичења у Бечеју богатији за два злата!

Са међународног такмичења у модерним плесовима, чланице Плесног клуба „We dance“ Гацко, вратиле су се са осмијехом на лицу, медаљама око врата и пехарима у рукама.

Јуче је у СРЦ “Јединство” Нови Бечеј, одржано интернационално такмичење у модерним плесовима, „Бечеј Денс Опен“, гдје је присуствовало око 1000 учесника из 50 плесних клубова, како из наше земље, тако и из Хрватске и Словеније.Такмичење је почело учешћем најмлађих учесника, да би на крају дебитовале јуниорке и сениорке.

Најмлађе чланице ПК „We dance“, “звончице”, освојиле су 1. мјесто у категорији чирлидинг, док су се јуниорке, познатије као „мачкице“, окитиле медаљама и прехаром за 1. мјесто у категорији стрит стајл.

„Одушевљена сам организацијом и програмом који смо могли да видимо у Бечеју. Све је протекло у савршеном реду, а што је најбитније у дружењу и склапању нових пријатељстава“, ријечи су кореографа, Маје Косовић.

Задовољство изазвано овим успјехом не крије ни Емилија Стојановић, предсједник и кореограф клуба. „Поносне смо на наше чланице обје групе. Показале су резултате свог рада, а њихово одушевљење када су чуле проглашења за додјелу награда, чини и нас изузетно срећним“, наводи Емилија, истичићи да им овај успјех даје нови „вјетар у леђа“ да се труде и раде још боље и више.

Најбољи плесачи су се успјели квалификовати за учешће на европским фестивалима “Опен Денс Фест” организације, у Бечу, Прагу, Паризу, Риму, Риминију, Паралији и Шпанији. Такође, најбољим плесачима додељене су и специјалне награде у виду путовања у иностранство.

До неког наредног такмичења, нашим златним дјевојкама желимо много вјештих покрета који ће их одвести до неке нове побједе и наравно, злата.

Подијелите вијест